Bivši igrač Želje poručio Upravi kluba: Vi niste Željo, ublehe ublehaške!
Bivši igrač Želje poručio Upravi kluba: Vi niste Željo, ublehe ublehaške!
08. 05. 2016 - 10:42 \\ Domaći fudbal \ R. S. \ Foto: Klix.ba

Nogometaši Željezničara nakon jučerašnjeg remij sa Drinom 1:1, ostali su sa veoma malim, gotovo nemogućim šansama da izbore plasman u Evropu.

Odmah poslije utakmice Uprava je uručila otkaze šefu stručnog štaba Edisu Mulaliću i njegovim pomoćnicima, a nedugo nakon tog na facebooku se oglasio i bivši član ovog kluba Eldar Hasanović.

Hasanović trenutno nastupa u Izraelu, klubu pod imenom Bnei Sakhnin, a prije toga je tri sezone zaredom bio neizostavni član Plave lokomotive. Očigledno da se ne slaže sa Upravom svog bivšeg tima pa im je poručio slijedeće:

- Danas čujem neki štreberi demonstrativno napustili ložu nakon primljenog gola...Zar nisu oni ti koji vole klub više od ostalih i uvijek su uz njega, i u dobru i u zlu? Zar nisu oni pravili detaljan višemjesečni skauting i dovodili igrače? Isti oni čije se ime spominje svaki dan u medijima...Pod stare dane da je malo u novinama izaći..Postali menadžeri..Nafurali raju da kupuju stolice. Raja fina, naivna, zaljubljena, a zna se da je takvog najlakše prevariti. Unijeli svog novca u klub ukupno NIŠTA. Ogradili se od igrača nakon nereda u Zenici...Nećemo im ime spominjati, oni su izgleda Željo. Ne postoji Željo od '21, nego od prošle godine. Opet trener kriv...Možda je kriv Adidas, nekvalitetne lopte prodaje. Valja se sad vadit', a majka Muju nije ka.ala sto se kock'o.. Vi niste Željo ublehe ublehaške!! P.S. Sad sam samo navijač, mogu svasta lajati. Hvala fb, napisao je Hasanović.