Kao da se igra jedna utakmica
Kao da se igra jedna utakmica
28. 03. 2017 - 13:14 \\ Rukomet

U prostorijama Hotela Bristol održana je pres-konferencija RK Vogošća Poljine Hills uoči revanš-meča Kupa BiH protiv ekipe Borca m:tel. Vogošćani u sutrašnjem revanšu brane sedam golova prednosti iz prvog meča, kada su slavili s 28:21.

- Cijelu sezonu smo angažovani da napravimo što bolje rezulktate. Branimo trofej kupa i želimo prvenstvo. Kada je u pitanju sutrašnji meč ne idemo da branimo sedam golova razlike, već da odigramo što bolje. Momci su spremni i jedva čekaju utakmicu. Očekujemo punu dvoranu i nadamo se prolazu - kazao je direktor kuba Mirza Dervišević.

Srednji bek Tarik Međić istakao je da ekipa u Banju Luku putuje, kao da se igra samo jedan meč.

- Najvažnije za nas je da zaboravimo prvi meč, jer prednost zna biti varljiva. Nebrojeno puta se desilo većina igrača iz ekipe koja je ostvarila prednost uđe lagano u meč, a protivnik to iskoristi i uđe motivisan, pa se razilika brzo topi i onda je ekipa u problemu. Idemo u Banju Luku s mislima da je to samo jedna utakmica.Borac je dobra, mlada i ambiciozna i ambiciozna ekipa odlično vođena trenerom Ratkom Đurkovićem, a Banja Luka je rukometi grad, te ćemo imati sve uslove za jednu dobru rukometnu predstavu", rekao je Međić, koji je još istakao da je za ekipu breme što brani trofej, ali da se tim zna nositi s pritiskom.